برگزاری جلسه با دو همکار همایش: دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه همکاری‌های حوزه

جلسه‌ای با حضور رئیس و مسؤلان اجرایی همایش با دبیرخانه همکاری‌های حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه همایش، جلسه‌ای با حضور حضرت آیت‌الله رجبی (دام عزه) رئیس همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» و دبیر اجرایی همایش و تنی چند از مسئولان دبیرخانه همکاری‌های حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ 21 آذرماه 1400 پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) (سالن اندیشه) برگزار شد. در این جلسه پس از گزارش دبیر اجرایی همایش از فعالیت‌های صورت گرفته، ظرفیت‌های حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی در همکاری با این همایش بین‌المللی بررسی شد.

روش‌های تربیت اخلاقی با تأکید بر آراء علامه مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: هفتمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

بررسی فیزیکالیسم به مثابه مانع راهبردی به علوم انسانی اسلامی از نظرگاه علامه مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: پنجمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

اولین گفتگوی علمی همایش: مصاحبه با استاد میرسپاه

نخستین گفتگوی تخصصی همایش با حجت‌الاسلام‌والمسلمین استاد اکبر میرسپاه با موضوع «جریان سازی علوم انسانی اسلامی» و «فلسفه تاریخ» از دیدگاه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) برگزار شد.

برگزاری اولین جلسه کمیته بین‌الملل همایش

اولین جلسه کمیته بین‌الملل همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.

تولیدات تبلیغاتی همایش را از سایت دریافت کنید

تولیدات اطلاع‌رسانی این رویداد بین‌المللی از طریق سایت در دسترس شماست.

کتاب «مرزهای تازه» توسط رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد

کتاب «مرزهای تازه» گزارشی از ابتکارهای علمی و آورده‌های دانشی آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی (ره) در کنگره بین‌المللی «بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره)» با حضور رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد.

مبانی انسان‌شناختی علوم انسانی از دیدگاه علامه مصباح (ره) در مقایسه با اگزیستانسیالیسم

رویداد علمی: بیستمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

مباني حقوق بشر در اسلام از منظر آیت الله مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: ششمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش