کتاب «مرزهای تازه» توسط رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد

کتاب «مرزهای تازه» گزارشی از ابتکارهای علمی و آورده‌های دانشی آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی (ره) در کنگره بین‌المللی «بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره)» با حضور رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد.

به گزارش دبیرخانه همایش، این کتاب گزارش حجت‌الاسلام دکتر محمدعلی محیطی اردکان از کتاب گران‌سنگ «رهیافت‌ها و ره‌آوردها» است که توسط انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به چاپ رسیده است. کتاب «رهیافت‌ها و ره‌آوردها» حاصل تلاش گروهی از محققان در رشته‌های مختلف است. برای آنان که به دنبال دوره‌ای مختصر از ابتکارهای علمی و آورده‌های دانشی علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) هستند. ره‌آوردهای مورداشاره در کتاب نوآوری‌های علامه مصباح یزدی (ره) در رشته‌های علمی همچون: منطق، معرفت‌شناسی، فلسفه اخلاق، هنر و زیبایی‌شناسی، حقوق، جامعه‌شناسی، علوم سیاسی، مدیریت، اقتصاد و قرآن و حدیث است. کتاب «مرزهای تازه» به همراه دو کتاب دیگر بانام‌های «برمدار حق» تألیف حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی و کتاب «چراغ فروزان حکمت» تألیف دکتر محمد فنایی نعمت سرا در کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره) در تاریخ 11 دی‌ماه 1400 با حضور رئیس‌جمهور محترم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سیدابراهیم رئیسی در سالن همایش‌های صداوسیما رونمایی شد.

روش‌های تربیت اخلاقی با تأکید بر آراء علامه مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: هفتمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

بررسی فیزیکالیسم به مثابه مانع راهبردی به علوم انسانی اسلامی از نظرگاه علامه مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: پنجمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

اولین گفتگوی علمی همایش: مصاحبه با استاد میرسپاه

نخستین گفتگوی تخصصی همایش با حجت‌الاسلام‌والمسلمین استاد اکبر میرسپاه با موضوع «جریان سازی علوم انسانی اسلامی» و «فلسفه تاریخ» از دیدگاه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) برگزار شد.

برگزاری اولین جلسه کمیته بین‌الملل همایش

اولین جلسه کمیته بین‌الملل همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.

تولیدات تبلیغاتی همایش را از سایت دریافت کنید

تولیدات اطلاع‌رسانی این رویداد بین‌المللی از طریق سایت در دسترس شماست.

کتاب «مرزهای تازه» توسط رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد

مبانی انسان‌شناختی علوم انسانی از دیدگاه علامه مصباح (ره) در مقایسه با اگزیستانسیالیسم

رویداد علمی: بیستمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

مباني حقوق بشر در اسلام از منظر آیت الله مصباح یزدی (ره)