کتاب «مرزهای تازه» توسط رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد

کتاب «مرزهای تازه» گزارشی از ابتکارهای علمی و آورده‌های دانشی آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی (ره) در کنگره بین‌المللی «بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره)» با حضور رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد.

به گزارش دبیرخانه همایش، این کتاب گزارش حجت‌الاسلام دکتر محمدعلی محیطی اردکان از کتاب گران‌سنگ «رهیافت‌ها و ره‌آوردها» است که توسط انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به چاپ رسیده است. کتاب «رهیافت‌ها و ره‌آوردها» حاصل تلاش گروهی از محققان در رشته‌های مختلف است. برای آنان که به دنبال دوره‌ای مختصر از ابتکارهای علمی و آورده‌های دانشی علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) هستند. ره‌آوردهای مورداشاره در کتاب نوآوری‌های علامه مصباح یزدی (ره) در رشته‌های علمی همچون: منطق، معرفت‌شناسی، فلسفه اخلاق، هنر و زیبایی‌شناسی، حقوق، جامعه‌شناسی، علوم سیاسی، مدیریت، اقتصاد و قرآن و حدیث است. کتاب «مرزهای تازه» به همراه دو کتاب دیگر بانام‌های «برمدار حق» تألیف حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی و کتاب «چراغ فروزان حکمت» تألیف دکتر محمد فنایی نعمت سرا در کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره) در تاریخ 11 دی‌ماه 1400 با حضور رئیس‌جمهور محترم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سیدابراهیم رئیسی در سالن همایش‌های صداوسیما رونمایی شد.

مسئله هست و باید از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

سی و نهمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» به زبان انگلیسی برگزار شد.

مسئله هست و باید از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

سی و نهمین کرسی مقدماتی همایش (به زبان انگلیسی) برگزار می‌شود

بررسی مفهوم خودگرایی روان‌شناختی در نگرش علامه مصباح یزدی (ره) و تمایز آن با ادبیات اقتصادی

سی و هشتمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

نقد نگاه هستی شناختی علم مدرن از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

سی و هفتمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

مهلت ارسال مقالات تا پایان مرداد ماه 1401 تمدید شد

آخرین مهلت ارسال مقاله فارسی پایان مردادماه و مقاله عربی و انگلیسی پایان مهرماه 1401 است

برگزاری پنجمین جلسه کمیته رسانه همایش

پنجمین جلسه کمیته رسانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد

نقد نگاه هستی شناختی علم مدرن از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

سی و هفتمین کرسی مقدماتی همایش برگزار می‌شود

برگزاری جلسه کمیته اجرایی همایش

جلسه کمیته اجرایی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.

زمان‌بندی جدید برگزاری همایش در خردادماه 1402

همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) در روزهای 25 و 26 خردادماه 1402 برگزار خواهد شد.