اولین گفتگوی علمی همایش: مصاحبه با استاد میرسپاه

نخستین گفتگوی تخصصی همایش با حجت‌الاسلام‌والمسلمین استاد اکبر میرسپاه با موضوع «جریان سازی علوم انسانی اسلامی» و «فلسفه تاریخ» از دیدگاه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه همایش این گفتگو در تاریخ 15 دی‌ماه 1400 و در دو بخش «نقش علامه مصباح (ره) در جریان سازی علوم انسانی اسلامی» و «اندیشه‌های علامه مصباح (ره) درزمینه فلسفه تاریخ» انجام‌گرفته است. حجت‌الاسلام‌والمسلمین استاد میرسپاه پس از ورود به حوزه در سال 1346 ش. از اولین شاگردان علامه مصباح (ره) در «مؤسسه در راه حق» محسوب می‌شوند که دوره آموزشی الهیات و معارف اسلامی (الهیات و علوم انسانی) را با موفقیت گذراندند. وی از نخستین گروه متخصصین حوزه علمیه قم است که به مدت 10 سال (1361-1371) تحت راهبری علامه مصباح (ره) در دفتر همکاری حوزه و دانشگاه با تمرکز بر رشته جامعه‌شناسی مشغول تحقیق شد و هم‌اکنون یکی از اعضای برجسته هیئت‌علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به شمار می‌رود.

مصاحبه‌کنندگان این گفتگو حجج‌اسلام دکتر عبدالرسول یعقوبی (دکتری اندیشه سیاسی اسلام) و دکتر ابوذر مظاهری (دکتری مسائل ایران) بوده‌اند.

روش‌های تربیت اخلاقی با تأکید بر آراء علامه مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: هفتمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

بررسی فیزیکالیسم به مثابه مانع راهبردی به علوم انسانی اسلامی از نظرگاه علامه مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: پنجمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

اولین گفتگوی علمی همایش: مصاحبه با استاد میرسپاه

برگزاری اولین جلسه کمیته بین‌الملل همایش

اولین جلسه کمیته بین‌الملل همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.

تولیدات تبلیغاتی همایش را از سایت دریافت کنید

تولیدات اطلاع‌رسانی این رویداد بین‌المللی از طریق سایت در دسترس شماست.

کتاب «مرزهای تازه» توسط رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد

کتاب «مرزهای تازه» گزارشی از ابتکارهای علمی و آورده‌های دانشی آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی (ره) در کنگره بین‌المللی «بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره)» با حضور رئیس‌جمهور محترم رونمایی شد.

مبانی انسان‌شناختی علوم انسانی از دیدگاه علامه مصباح (ره) در مقایسه با اگزیستانسیالیسم

رویداد علمی: بیستمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش

مباني حقوق بشر در اسلام از منظر آیت الله مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: ششمین کرسی از سلسله کرسی‌های مقدماتی همایش