اولین گفتگوی علمی همایش: مصاحبه با استاد میرسپاه

نخستین گفتگوی تخصصی همایش با حجت‌الاسلام‌والمسلمین استاد اکبر میرسپاه با موضوع «جریان سازی علوم انسانی اسلامی» و «فلسفه تاریخ» از دیدگاه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه همایش این گفتگو در تاریخ 15 دی‌ماه 1400 و در دو بخش «نقش علامه مصباح (ره) در جریان سازی علوم انسانی اسلامی» و «اندیشه‌های علامه مصباح (ره) درزمینه فلسفه تاریخ» انجام‌گرفته است. حجت‌الاسلام‌والمسلمین استاد میرسپاه پس از ورود به حوزه در سال 1346 ش. از اولین شاگردان علامه مصباح (ره) در «مؤسسه در راه حق» محسوب می‌شوند که دوره آموزشی الهیات و معارف اسلامی (الهیات و علوم انسانی) را با موفقیت گذراندند. وی از نخستین گروه متخصصین حوزه علمیه قم است که به مدت 10 سال (1361-1371) تحت راهبری علامه مصباح (ره) در دفتر همکاری حوزه و دانشگاه با تمرکز بر رشته جامعه‌شناسی مشغول تحقیق شد و هم‌اکنون یکی از اعضای برجسته هیئت‌علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به شمار می‌رود.

مصاحبه‌کنندگان این گفتگو حجج‌اسلام دکتر عبدالرسول یعقوبی (دکتری اندیشه سیاسی اسلام) و دکتر ابوذر مظاهری (دکتری مسائل ایران) بوده‌اند.

مسئله هست و باید از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

سی و نهمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» به زبان انگلیسی برگزار شد.

مسئله هست و باید از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

سی و نهمین کرسی مقدماتی همایش (به زبان انگلیسی) برگزار می‌شود

بررسی مفهوم خودگرایی روان‌شناختی در نگرش علامه مصباح یزدی (ره) و تمایز آن با ادبیات اقتصادی

سی و هشتمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

نقد نگاه هستی شناختی علم مدرن از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

سی و هفتمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

مهلت ارسال مقالات تا پایان مرداد ماه 1401 تمدید شد

آخرین مهلت ارسال مقاله فارسی پایان مردادماه و مقاله عربی و انگلیسی پایان مهرماه 1401 است

برگزاری پنجمین جلسه کمیته رسانه همایش

پنجمین جلسه کمیته رسانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد

نقد نگاه هستی شناختی علم مدرن از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

سی و هفتمین کرسی مقدماتی همایش برگزار می‌شود

برگزاری جلسه کمیته اجرایی همایش

جلسه کمیته اجرایی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.

زمان‌بندی جدید برگزاری همایش در خردادماه 1402

همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) در روزهای 25 و 26 خردادماه 1402 برگزار خواهد شد.