انطباق دیدگاه آیت‌الله مصباح یزدی (ره) در باب قلمرو دین بر آیات و روایات

گروه کلام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و دبیرخانه همایش، چهل و نهمین کرسی مقدماتی همایش را برگزار می‌کند.

موضوع کرسی: کلام اسلامی

مکان: قم، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، ساختمان شماره یک، سالن اندیشه

آدرس مجازی: لینک پخش زنده

تاریخ برگزاری: دوشنبه 1 اسفند 1401 ساعت 19:00

ارائه‌کننده کرسی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر صفدر الهی راد، دکترای کلام، استادیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) (گروه کلام)

ناقد کرسی

جناب آقای دکتر حسن یوسفیان، دکترای فلسفه دین و مسائل جدید کلامی، دانشیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) (گروه کلام)

اداره‌کننده کرسی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای رضا کشاورز، کارشناسی ارشد فلسفه دین، دانش‌آموخته مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)

مرکز همکار:

شورای عالی انقلاب فرهنگی (دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره)

نرم‌افزار علوم انسانی اسلامی (نسخه 1.0.0) را از سایت دریافت کنید

اولین نسخه ویندوز نرم‌افزار علوم انسانی اسلامی در بخش دستاوردهای همایش در دسترس شما است.

گزارش پایان همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه مصباح یزدی(ره)

در این همایش ۴۸۱ چکیده مقاله و ۲۵۵ مقاله کامل از داخل و خارج از کشور به این همایش ارسال شد.

برنامه زمانبندی روز دوم همایش - جمعه 26 خرداد 1402

سین برنامه روز دوم همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی «ره»، جمعه 1402/03/26

برنامه زمانبندی روز اول همایش - پنجشنبه 25 خرداد 1402

سین برنامه روز اول همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی «ره»، پنجشنبه 1402/03/25

دبیرخانه همایش آماده برگزاری رویداد علمی و بین‌المللی در پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری است

رئیس همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در نشست خبری از آمادگی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در برگزاری این رویداد علمی در روزهای 25 و 26 خردادماه 1402 خبر دادند. رئیس همایش بین‌المللی «...

سومین و چهارمین شماره خبرنامه فارسی همایش منتشر شد

دبیرخانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» سومین و چهارمین شماره خبرنامه همایش (اردیبهشت و خردادماه 1402) را به زبان فارسی منتشر کرد.

بررسی دیدگاه رئالیسم انتقادی در علوم انسانی دینی با تأکید بر اندیشه علامه مصباح یزدی (ره)

گروه فلسفه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با همکاری دبیرخانه کرسی‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، پنجاه و هفتمین کرسی مقدماتی همایش را برگزار می‌کند.

تحلیل دیدگاه علامه مصباح (ره) درباره فقدان گزاره بدیهی در اخلاق

گروه اخلاق مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با همکاری پژوهشگاه مطالعات اسلامی، انجمن معرفت‌شناسی حوزه علمیه قم و دبیرخانه کرسی‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی، پنجاه و هشتمین کرسی مقدماتی همایش را برگزار می‌کند.

رویداد علمی: چهل و هشتمین کرسی مقدماتی همایش از گروه علوم تربیتی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) (+دریافت چکیده)