برگزاری جلسه جمعی از مسئولان اجرایی همایش با مسئولان صداوسیمای استان قم

جلسه جمعی از مسئولان اجرایی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» با مدیرکل صداوسیمای استان قم برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه همایش، در راستای هماهنگی با مراکز همکار در برگزاری همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» جلسه‌ای با موضوع زمینه‌های همکاری سازمان صداوسیمای استان قم با دبیرخانه همایش به میزبانی دفتر مدیرکل این سازمان برگزار شد. در جلسه در تاریخ 22 فروردین‌ماه 1401 و افراد مدعو از همایش عبارت‌اند از: حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر محمدعلی محیطی اردکان (دبیر اجرایی همایش)، آقای حامد خوش‌گفتار سرپرست امور پژوهشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، آقای هادی عرب (نماینده روابط عمومی در همایش)، آقای رضا شهیدی نسب (مدیر رسانه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره))، آقای عبدالله کرمی (کارپرداز دبیرخانه همایش).

معنای زندگی از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

سی و دومین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار شد.

معنای زندگی از دیدگاه علامه مصباح یزدی

سی و دومین کرسی مقدماتی همایش برگزار می‌شود

سی و یکمین کرسی مقدماتی همایش در دانشگاه بین‌المللی آل البیت (ع) برگزار شد

در دانشگاه بین‌المللی آل البیت (ع) با همکاری دبیرخانه همایش این کرسی علمی-ترویجی به زبان عربی با موضوع «أثر الدین علی عملیة إنتاج العلوم إلانسانیة» برگزار شد.

تبیین جامعه‌شناختی امربه‌معروف و نهی از منکر از منظر علامه مصباح یزدی(ره)

بازنشر رویداد علمی: دوازدهمین کرسی مقدماتی همایش

حق کرامت انسان با تأکید بر دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

بازنشر رویداد علمی: یازدهمین کرسی مقدماتی همایش