فلسفه حق در اندیشه علامه مصباح یزدی (ره)

چهل و سومین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه همایش، ارائه‌کننده کرسی چهل و سوم مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه مصباح یزدی (ره)» حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر محمدحسین طالبی (دکترای فلسفه حقوق)، ناقد اول کرسی حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر مجتبی مصباح (دکترای فلسفه)، ناقد دوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر سید احمد غفاری قره‌باغ (دکترای حکمت متعالیه) و اداره‌کننده کرسی حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر جواد عابدینی (دکترای فلسفه تطبیقی) بودند و به‌صورت آنلاین (از دو طریق سایت همایش، سایت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)) و حضوری در شهر مقدس قم و در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در تاریخ یکشنبه 22 آبان ماه 1401 ساعت 18:30 برگزار شد. مجموعه‌های همکار در برگزاری این رویداد علمی عبارت‌اند از: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، شورای عالی انقلاب فرهنگی (دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره).

"تحلیل لایه ای مبانی معرفتی" به مثابه الگوی نظری و روشی جریان شناسی نهادهای اجتماعی

گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) چهل و پنجمین کرسی مقدماتی همایش را برگزار می‌کند

نقش لذت طلبی فطری در کمال انسان از دیدگاه آیت‌الله مصباح یزدی (ره) با استناد به آیات قرآن

چهل و چهارمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

فلسفه حق در اندیشه علامه مصباح یزدی (ره)

جایگاه عرفان با توجه به واقعیت‌های اجتماعی از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

چهل و دومین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

نظام مدیریت اسلامی از منظر حضرت علامه مصباح یزدی (ره)

رویداد علمی: چهل و یکمین کرسی مقدماتی همایش (+دریافت چکیده)

اولین شماره خبرنامه فارسی همایش منتشر شد

دبیرخانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» اولین شماره خبرنامه همایش (مهرماه 1401) را به زبان فارسی منتشر کرد.

چهل و سومین کرسی مقدماتی همایش برگزار می‌شود