به گزارش دبیرخانه همایش، معاونت پژوهش دانشگاه بین‌المللی آل البیت (ع) از مراکز همکار همایش نشستی علمی با محوریت اندیشه حضرت علامه مصباح یزدی (ره) با عنوان «الدعاء فی فکر العلامة الشیخ مصباح الیزدی (ره)» برگزار می‌کند. این نشست به زبان عربی با ارائه جناب آقای دکتر محمد الربیعی (مدرس مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره)) و در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1401 (18 مه 2022)، ساعت 12:00 در شهر مقدس قم، جامعۀ آل البیت (ع) العالمیۀ، طبقه اول، سالن جلسات برگزار می‌شود. برگزاری این رویداد علمی در راستای همکاری این دانشگاه با دبیرخانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی از دیدگاه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» است.

"تحلیل لایه ای مبانی معرفتی" به مثابه الگوی نظری و روشی جریان شناسی نهادهای اجتماعی

گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) چهل و پنجمین کرسی مقدماتی همایش را برگزار می‌کند

نقش لذت طلبی فطری در کمال انسان از دیدگاه آیت‌الله مصباح یزدی (ره) با استناد به آیات قرآن

چهل و چهارمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

فلسفه حق در اندیشه علامه مصباح یزدی (ره)

چهل و سومین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

جایگاه عرفان با توجه به واقعیت‌های اجتماعی از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

چهل و دومین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

نظام مدیریت اسلامی از منظر حضرت علامه مصباح یزدی (ره)

رویداد علمی: چهل و یکمین کرسی مقدماتی همایش (+دریافت چکیده)

اولین شماره خبرنامه فارسی همایش منتشر شد

دبیرخانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» اولین شماره خبرنامه همایش (مهرماه 1401) را به زبان فارسی منتشر کرد.

فلسفه حق در اندیشه علامه مصباح یزدی (ره)

چهل و سومین کرسی مقدماتی همایش برگزار می‌شود