به گزارش دبیرخانه همایش، معاونت پژوهش دانشگاه بین‌المللی آل البیت (ع) از مراکز همکار همایش نشستی علمی با محوریت اندیشه حضرت علامه مصباح یزدی (ره) با عنوان «الدعاء فی فکر العلامة الشیخ مصباح الیزدی (ره)» برگزار می‌کند. این نشست به زبان عربی با ارائه جناب آقای دکتر محمد الربیعی (مدرس مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره)) و در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1401 (18 مه 2022)، ساعت 12:00 در شهر مقدس قم، جامعۀ آل البیت (ع) العالمیۀ، طبقه اول، سالن جلسات برگزار می‌شود. برگزاری این رویداد علمی در راستای همکاری این دانشگاه با دبیرخانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی از دیدگاه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» است.

مسئله هست و باید از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

سی و نهمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» به زبان انگلیسی برگزار شد.

مسئله هست و باید از دیدگاه علامه مصباح یزدی (ره)

سی و نهمین کرسی مقدماتی همایش (به زبان انگلیسی) برگزار می‌شود

بررسی مفهوم خودگرایی روان‌شناختی در نگرش علامه مصباح یزدی (ره) و تمایز آن با ادبیات اقتصادی

سی و هشتمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

نقد نگاه هستی شناختی علم مدرن از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

سی و هفتمین کرسی مقدماتی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» برگزار شد.

مهلت ارسال مقالات تا پایان مرداد ماه 1401 تمدید شد

آخرین مهلت ارسال مقاله فارسی پایان مردادماه و مقاله عربی و انگلیسی پایان مهرماه 1401 است

برگزاری پنجمین جلسه کمیته رسانه همایش

پنجمین جلسه کمیته رسانه همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد

نقد نگاه هستی شناختی علم مدرن از منظر علامه مصباح یزدی (ره)

سی و هفتمین کرسی مقدماتی همایش برگزار می‌شود

برگزاری جلسه کمیته اجرایی همایش

جلسه کمیته اجرایی همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.

زمان‌بندی جدید برگزاری همایش در خردادماه 1402

همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره) در روزهای 25 و 26 خردادماه 1402 برگزار خواهد شد.